Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Música al cívic)

Novetat!!
MÚSICA AL CÍVIC: “BIEL HARPER-AURA MAURI DUET” T4 2022
Logo de l'activitat MÚSICA AL CÍVIC:  “BIEL HARPER-AURA MAURI DUET” T4 2022

Divendres de 19 a 20h

11 de novembre de 2022

Espai: Sala d'Actes

El duet format pel pianista Biel Harper i la cantant Aura Mauri és un homenatge al món de les emocions i les subtileses. A través del joc, la sensibilitat, el risc i la forta simbiosi que comparteixen, aquests joves ofereixen una experiència única i diferent a cada concert; la seva música està viva i traspassa tot idioma i estil musical. Durant una hora ens conviden a endinsar-nos en un viatge sonor i emotiu, a través de cançons populars i del món.

Preu: Gratuït

Divendres
11/11/2022
Novetat!!
MÚSICA AL CÍVIC: CONCERT “XAVIER CALVET” 2022 4T
Logo de l'activitat MÚSICA AL CÍVIC: CONCERT “XAVIER CALVET” 2022 4T

Divendres de 19 a 20h

7 d'octubre de 2022

Espai: Sala d'Actes

La música de Xavier Calvet és felicitat. Ja ho era quan liderava Bullitt, banda entre l'indie rock, l'emo i el punk rock més melòdic. I també ho és ara, després de publicar dos discos en solitari, quan ha trobat definitivament les coordenades sonores per les quals conduir la seva trajectòria. Artista lluminós i alegre, amb cançons brillants i positives que es mouen entre el pop-rock, l’americana i el folk, obrirà enguany la programació cultural musical de tardor al Cívic.

Preu: Gratuït

Divendres
07/10/2022
Novetat!!
MÚSICA AL CÍVIC: “ALBA CASARAMONA I JOAN BERENGUER”
Logo de l'activitat MÚSICA AL CÍVIC: “ALBA CASARAMONA I JOAN BERENGUER”

Divendres de 19 a 20h

2 de desembre de 2022

Espai: Sala d'Actes

El duet barceloní explora noves sonoritats a partir de la música popular que sovint reposa en fonoteques i cançoners oblidats. Cançons de treball o de guerra, romanços i altres tonades que condensen la força atàvica de la memòria oral i que són una font d’inspiració quasi infinita. Cançons on hi ressona el record, l’herència, el paisatge, la poesia, la fúria i la tendresa; i que el duet porta al present amb una mirada pròpia.

Preu: Gratuït

Divendres
02/12/2022
Novetat!!
MÚSICA AL CÍVIC: “VOZES” 4T 2022
Logo de l'activitat MÚSICA AL CÍVIC: “VOZES”  4T 2022

Divendres de 18.30 a 19.30h

14 d'octubre de 2022

Espai: Sala d'Actes

Concert de la mà de la Fundació “Vozes”, projecte musical i social que ofereix de forma gratuïta estudis musicals a infants de Sant Andreu, Nou Barris i Besòs. Dins del Cicle de Tardor Solidària d’enguany, hi actuaran les orquestres infantils Vozes, amb la participació especial de la nova orquestra de Bon Pastor.

Preu: Gratuït

Divendres
14/10/2022

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel•lar la inscripció.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Pre-Inscripcions:

Renova la plaça al taller que has cursat de l'11 al 29 de juliol i del 1 al 4 de setembre. Pots fer-ho en línea o presencialment.

Inici d'inscripcions:

En línia i presencialment.

Cursos destacats:

* Conversa en Anglès
* Pilates
* Tallers artístics

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura SL (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BON PASTOR

Pl Robert Gerhard, 3
08030 Barcelona
933147947
informacio@ccbonpastor.cat

Logo Miram Cloud