Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Espectacles i activitats familiars)

Novetat!!
ESPECTACLE FAMILIAR: “BLAURÓ” T4 2022
Logo de l'activitat  ESPECTACLE FAMILIAR: “BLAURÓ” T4 2022

Divendres de 17.30 a 18.30

18 de novembre de 2022

Espai: Sala d'Actes

Si mai us hi heu fixat bé, sabreu que hi ha un poble al nord de Catalunya on hi passa un tren una vegada a l'any, coincidint amb lluna plena. “Propera parada: Blauró, el poble que només coneixia dos colors”. Una història que parla sobre la identitat de ser qui vulguis ser a través dels colors. Espectacle de titelles recomanat per a infants entre 3 i 10 anys. A càrrec de la Cia la Boia Teatre.

Preu: Gratuït

Divendres
18/11/2022
Novetat!!
ACTIVITATS FAMILIARS I JUVENILS: LA MALETA 2022 4T
Logo de l'activitat ACTIVITATS FAMILIARS I JUVENILS:  LA MALETA  2022 4T

Dimarts de 17.15 a 18.15

4 d'octubre de 2022

Espai: Sala d'Actes

Activitat lúdica-creativa entorn la migració i el refugi. Tot comença amb un conta-contes, escoltarem una història (en format presencial o audiovisual) i ens aproparem a la temàtica del refugi i la migració. A partir de la història, els infants i famílies obriran la maleta on hi trobaran tots els materials i eines per compartir. Aquest taller està vinculat al projecte “Khaled: camí de refugi” i rep el suport de l’Ajuntament de Barcelona amb l’objectiu de visibilitzar la diversitat cultural i religiosa i divulgar entorn les fronteres i les crisis migratòries. Activitat dinamitzada per l’artista Maria Argentí.

Preu: Gratuït

Dimarts
04/10/2022
Novetat!!
CONTACONTES "AMUNT I AVALL, PAGESES, CUCS I ALLS" T4 2022
Logo de l'activitat CONTACONTES

Divendres de 17.30 a 18.30

21 d'octubre de 2022

Espai: Sala d'Actes

Divendres, 21 d’octubre a les 17.30 h Aquesta és una història que ens farà pujar i baixar, baixar i pujar. Per a dalt, la Jacinta és una petita agricultora que ha treballat molt dur per reconvertir el seu camp a l'agricultura ecològica. Però cada vegada la ciutat creix més, els sòls estan contaminant-se i ella està trista i plena de dubtes. Mentrestant, per a baix, un grup de cucs, cebes, alls i pastanagues emprenen un increïble viatge a través del regne del sòl, cap a la recerca de les respostes que Jacinta necessita per a poder seguir conreant la terra. Activitat recomanada per a infants a partir de 4 anys. Coorganitzat amb Aula Ambiental de Sant Andreu i a càrrec de La Cuentista.

Preu: Gratuït

Divendres
21/10/2022

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel•lar la inscripció.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Pre-Inscripcions:

Renova la plaça al taller que has cursat de l'11 al 29 de juliol i del 1 al 4 de setembre. Pots fer-ho en línea o presencialment.

Inici d'inscripcions:

En línia i presencialment.

Cursos destacats:

* Conversa en Anglès
* Pilates
* Tallers artístics

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura SL (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BON PASTOR

Pl Robert Gerhard, 3
08030 Barcelona
933147947
informacio@ccbonpastor.cat

Logo Miram Cloud